Klenbuteroli Painonpudotus Tulokset Kehonrakennus

Klenbuteroli on tullut olla hyvin yleinen lääkityksen lihaksen rakennuksen naapuruston, kiitos sen kyky aiheuttaa painonlaskua säilyttäen lihaskudosta massa. 2014 tutkimus suoritettiin klenbuterolia myrkytys päätellä, että lihas rakennus on eniten mainittu lääkityksen joukossa sairaalaan vakavia clen haittavaikutuksia (13). Mutta riippumatta riskit ja kielteiset vaikutukset liittyvät tähän huume, se silti pysyy suosittu keskuudessa kehonrakentajat.

Ottaen huomioon puuttuessa legit klenbuterolin tutkimuksia ihmisiin, kehonrakennus maailmassa edelleen yksi ihanteellinen (vaikka ei aina pätevä) resurssit tietoa aiheesta. Online-foorumeilla, kuten yhden oikeus täällä viralliset sivut, yleensä nimitystä hakeville lisätietoja siitä, miten voit oikein käyttää tätä lääkettä laihtuminen.

Siirry tästä voit ostaa Klenbuteroli virallisista Verkkosivu

Useissa tapauksissa kehonrakentajat kuvio useita muita lääkkeitä, kuten Cytomel (T3) kanssa klenbuterolin parantaa rasvaa polttava vaikutuksia. Näitä kutsutaan yleisesti “leikkaus” syklit, ja myös ne ovat joskus suoritetaan ennen kilpailua edistää laiha, verisuonten lavalla ulkonäkö. Kehonrakentajat myös lisätä klenbuterolia osaksi anabolinen steroidi sykliä pitämään paino alas yritettäessä nostaa lihasmassaa / voimaa. Tämä on ylimääräinen alue, jossa vähän tieteellistä tutkimusta myös tehtiin ihmisillä. Kuitenkin vuoden 2010 tutkimukseen suoritettiin paraplegic hiirillä paljastaa, että klenbuterolia ja testosteroni propionaatti käytetään yhdessä ovat tehokkaampia minimoimaan lihasten surkastumista verrattuna testosteroni yksin (14).

Taitavan kehonrakentajat käyttää lisäksi oheistuotteiden läpi koko klenbuterolia kuvio vähentää äskettäin puhui kielteisiä vaikutuksia. Magnesiumia, kaliumia ja / tai tauriinia usein käytetään on-sykli avusta aiheuttaa kivuliaita lihaskouristuksia. On myös ehdotettu, että clen käyttäjät juoda vielä enemmän vettä kuin tyypillinen torjumaan liikaa hikoilua, joka voi tapahtua on clen kuvio.

Napsauttamalla linkki ostaa Klenbuteroli päässä tärkeimmistä Internet-sivusto

Valtaosa ideoita tapoja hyödyntää klenbuterolia painonlasku tulevat empiirisiä todisteita kehon rakentajia, jotka ovat todella käytetty lääke. Joten, viitataan merkkijonot EliteFitness foorumeilla, nyt tutkia joitakin eri osien ihmisten klenbuterolia käytön, joka koostuu annoksen, näytteen malli, post-syklin hoito, odotetut tulokset ja yhteiset erilaisia ​​tätä lääkettä.

Klenbuteroli Annostus

Annostelu riippuu pääasiassa käyttäjän klenbuterolia kohtaaminen, sukupuoli sekä miten hyvin heidän elin sietää lääkettä. Usein suositellaan alkaen clen annos mies- aloittelijoille on 20mcg päivässä. Ja myös, kuten edellä tässä keskustelufoorumin säiettä, koiraat voivat lisätä jokapäiväisessä annostus 60-80mcg jos sivutörmäyksiin tyypillisesti ole myös sietämätön. Kokeneet asiakkaat annos missä tahansa 100-140mcg joka päivä. Kun se tulee naisia ​​yksilöitä, 10mcg on yleisesti ehdotti alkuannos, kun taas paljon naiset varmasti nousee 40-60mcg day-to-day kohtaavat.

Sivustoon saada Klenbuteroli virallisista Verkkosivu

Klenbuteroli Half Life

Klenbuteroli on puoliintumisaika, tai määrän aikaa se katsoo lääkkeen tehokkuus on laskenut viisikymmentä prosenttia sen alkuarvon, on noin 26 tuntia. Klenbuteroli on havaittavissa veressä 2 päivää sen jälkeen, kun on otettu (15). Molemmat kohdat ovat erittäin tärkeää kehonrakentajat ottaen huomioon, että ne perustavat annostus säännöllisyys on paljon lääkitys on edelleen energinen niiden ärsytystä. Tärkeintä on pitää vakaa virta clen käynnissä kehon kokemus lisäsi rasvaa polttava vaikutus.

Klenbuteroli Cycle

Kun käynnissä klenbuterolia sykli, normaali lähetettä ottamaan lääkkeen kaksi viikkoa, kiinni kahden viikon tauko. Kerroin miksi seurauksena klenbuterolia kyllästää beeta-2-reseptoreihin, lääke menettää rasvaa polttava hyödyt ajoissa. Tauolla sallii näiden reseptorien poistaa sekä siirtää yksityiskohtaisempi heidän “siisti” pre-drug tilassa. Joten tyypillinen clen sykli näkee kehonrakentajat käyttää 2 viikon-on, 2 viikon off tyyli 6-10 viikkoa. Alla olevassa luettelossa näet esimerkin klenbuterolia kuvio tähän tyyliin, jossa asiakas kapenee lopussa pienentää niiden elimistön jälkeisen ajan shock: