Klenbuterol Hujšanje Rezultati Bodybuilding

Klenbuterol je prišel, da je zelo pogosta zdravila v mišice stavbe soseščini, mnogi zaradi svoje sposobnosti, da povzroči izgubo telesne teže, hkrati pa ohranja mišično maso tkiva. 2014 raziskava izvedena na zastrupitev Klenbuterol ugotovila, da je gradnja mišic najbolj navedena uporaba zdravil med tistimi v bolnišnico s hudimi člen neželenih učinkov (13). Toda ne glede na tveganja in negativnih učinkov, povezanih s to drogo, še vedno ostaja priljubljen med bodybuilderji.

Ob upoštevanju, da ni zakonit študij klenbuterol, opravljenih na ljudeh, bodybuilding svetu ostaja med idealom (čeprav ne vedno kvalificiran) sredstva za informacije o tej temi. Spletni forumi, kot je tista, ki se prav tu na Uradna spletna stran, se navadno imenuje za tiste, ki iščejo podatke o tem, kako lahko pravilno uporabljati to zdravilo za hujšanje.

Pojdi tukaj za nakup klenbuterol iz uradne spletne strani

V številnih primerih, bodybuilderji vzorec raznih drugih zdravil, kot so Cytomel (T3) z klenbuterol za povečanje maščob gorenja vplive. Ti se običajno imenujejo “rezanje” ciklov, in prav tako so včasih teči pred tekmovanjem za spodbujanje vitko, žilno odru videz. Bodybuilderji dodate tudi klenbuterol v anabolični steroid ciklov, da ohranijo svojo telesno težo, hkrati pa skuša povečati mišično maso / moč. To je dodaten prostor, kjer je le malo znanstvene raziskave dejansko bilo storjeno na ljudeh. Kljub temu študija 2010 raziskave izvedli na miših paraplegični razkrila, da je klenbuterol in testosteron propionat uporabljena skupaj bolj učinkoviti pri zmanjševanju mišične atrofije tkiva v primerjavi s samim testosterona (14).

Obvladajo bodybuilderji dodatno uporabo pomožnimi celotnem Klenbuterol vzorec zmanjšati nedavno govoril o negativnih učinkov. Magnezij, kalij in / ali tavrin so pogosto uporabljeni za pomoč pri cikla, da bi se izognili boleče mišične krče. Prav tako je predlagal, da člen uporabniki piti še več vode kot tipično za boj proti preveč potenje, ki bi potekal na člen vzorca.

Kliknite na to povezavo za nakup klenbuterol od glavne spletne strani

Večina idej o tem, kako izkoristiti klenbuterol za hujšanje prihaja z neuradnih podatkih iz telo gradbeniki, ki so se dejansko uporabljajo drogo. Torej, navajanje strune iz forumov EliteFitness, oglejmo nekaj različnih elementov za uporabo v humani klenbuterol, ki jo sestavljajo odmerka, vzorec vzorec, zdravljenje post-cikel, pričakovane rezultate in skupne vrste te droge.

klenbuterol Doziranje

Doziranje je v glavnem odvisna od uporabnika Klenbuterol srečanja, sex, pa tudi, kako dobro svoje telo ostane na drogo. Večkrat Priporočeni začetni Clen odmerek za moške novince je 20mcg na dan. In prav tako, kot je opisano v tem Forum nit, samci lahko povečajo njihovo vsakdanje odmerek na 60-80mcg če bočne strani običajno niso prav neznosno. Izkušeni stranke bodo odmerka kjerkoli 100-140mcg vsak dan. Ko gre za ženske posameznike, 10mcg je pogosto predlagal začetni odmerek, medtem ko se bo veliko dame gotovo dvignila na 40-60mcg dan za dnem s srečanja.

Obiščite stran priti klenbuterol iz uradne spletne strani

Klenbuterol Half Life

Klenbuterol je razpolovna doba, ali je količina časa, meni, da je učinkovitost zdravila, da je padla na petdeset odstotkov začetni vrednosti, je približno 26 ur. Klenbuterol je opazna v krvi za 2 dni po tem, ko so bili sprejeti (15). Oba od teh točk so zelo bistvenega pomena za bodybuilderje, ki razmišljajo, da opre odmerka pravilnost o je veliko zdravilo še vedno energični v svoji poti. Ključno je, da je stabilen tok Člen teče v telo izkušenj pospešila maščob gorenja učinke.

klenbuterol Cycle

Ko teče Klenbuterol cikel, normalno napotitev je, da se to zdravilo za dva tedna, spoštujejo do premora dveh tednih. Faktor, zakaj je, kot posledica klenbuterol nasičenosti beta-2 receptorjev zdravilo izgubi svoje prednosti maščob gorenja v času. Odmora omogoča, da ti receptorji za odstranitev kot tudi preselijo bolj podroben, da bi svoje “urejeno” stanje pred drogami. Tako tipično Clen cikel vidi bodybuilderji izkoriščajo 2 tednov naprej, 2-tedna-off slog za 6-10 tednov. Naštete spodaj si lahko ogledate primer Klenbuterol vzorec je v tem slogu, kjer kupec zožuje na koncu zmanjšati šok po obdobjih svojega telesa: