Κλενβουτερόλη αποτελέσματα απώλειας βάρους Bodybuilding

Κλενβουτερόλη έχει καταλήξει να είναι ένα πολύ κοινό φάρμακο στη γειτονιά οικοδόμησης μυών, πολλοί χάρη στην ικανότητά της να προκαλεί απώλεια βάρους με παράλληλη διατήρηση της μυϊκής μάζας ιστού. Μια 2014 έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δηλητηρίαση κλενβουτερόλη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κτήριο μυών είναι η πιο αναφερόμενη χρήση του φαρμάκου μεταξύ εκείνων που νοσηλεύονται με σοβαρή CLEN αρνητικές συνέπειες (13). Αλλά ανεξάρτητα από τους κινδύνους και τις αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με αυτό το φάρμακο, εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders.

Λαμβάνοντας υπόψη την απουσία legit μελετών κλενβουτερόλη πραγματοποιήθηκε σε ανθρώπινα όντα, ο κόσμος bodybuilding παραμένει μεταξύ του ιδανικού (αν και όχι συστηματικά προσόντα) πόρους για πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Σε απευθείας σύνδεση φόρουμ, όπως αυτή εδώ στο επίσημο site, συνήθως αναφέρονται για όσους αναζητούν πληροφορίες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτό το φάρμακο για την απώλεια βάρους.

Πηγαίνετε εδώ για να αγοράσετε κλενβουτερόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Σε πολλές περιπτώσεις, bodybuilders μοτίβο διάφορα άλλα φάρμακα, όπως Cytomel (Τ3) με κλενβουτερόλη για την ενίσχυση της καύσης λίπους επιπτώσεις. Αυτά είναι κοινώς ονομάζεται «κοπή» κύκλους, αλλά και μερικές φορές τρέχει πριν από έναν διαγωνισμό για την προώθηση ενός άπαχο, αγγειακή επί σκηνής εμφάνιση. Bodybuilders επίσης να προσθέσετε κλενβουτερόλη σε αναβολικά στεροειδή κύκλους να κρατήσουν το βάρος τους κάτω ενώ προσπαθούν να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα / δύναμη. Αυτή είναι μια πρόσθετη περιοχή όπου λίγη επιστημονική έρευνα έχει πράγματι γίνει σε ανθρώπους. Παρ ‘όλα αυτά, μια το 2010 ερευνητική μελέτη πραγματοποιήθηκε σε παραπληγικό ποντίκια αποκάλυψε ότι η κλενβουτερόλη και η τεστοστερόνη propionate χρησιμοποιείται μαζί είναι πιο αποτελεσματική στην ελαχιστοποίηση ατροφία μυϊκό ιστό σε σύγκριση με την τεστοστερόνη και μόνο (14).

Έμπειρος bodybuilders χρησιμοποιούν επιπλέον παρελκόμενα όλη ένα πρότυπο κλενβουτερόλη να μειώσει το πρόσφατα μίλησε για τις αρνητικές επιπτώσεις. Μαγνήσιο, κάλιο ή / και ταυρίνη χρησιμοποιούνται συχνά για on-κύκλου της βοήθειας να αποφύγουν τις οδυνηρές μυϊκές κράμπες. Είναι, επίσης, πρότεινε ότι CLEN χρήστες πίνουν ακόμα περισσότερο νερό από ό, τι τυπικό για την καταπολέμηση της πολύ ιδρώτα που θα μπορούσε να λάβει χώρα σε ένα CLEN μοτίβο.

Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να αγοράσετε κλενβουτερόλη από την κεντρική ιστοσελίδα

Η πλειοψηφία των ιδεών σχετικά με τους τρόπους για να κάνουν χρήση του κλενβουτερόλη για την απώλεια βάρους έρχονται με ανεπίσημα στοιχεία από τους κατασκευαστές σώμα που έχουν πράγματι χρησιμοποιήσει το φάρμακο. Έτσι, αναφέροντας χορδές από το φόρουμ EliteFitness, ας εξετάσουμε μερικά διάφορα στοιχεία της ανθρώπινης χρήση κλενβουτερόλη, που αποτελείται από δοσολογίας, ένα πρότυπο δείγμα, η θεραπεία μετά κύκλου, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και κοινά είδη αυτού του φαρμάκου.

κλενβουτερόλη δοσολογία

Δοσολογία εξαρτάται κυρίως από την κλενβουτερόλη συνάντηση ενός χρήστη, το φύλο, καθώς και το πόσο καλά το σώμα τους υπομένει το φάρμακο. Μια συχνά-συνιστώμενη αρχική δοσολογία για CLEN αρσενικό αρχάριους είναι 20mcg ανά ημέρα. Και επίσης, όπως αναφέρθηκε σε αυτή τη συζήτηση θέμα του φόρουμ, τα αρσενικά μπορούν να ενισχύσουν την καθημερινή τους δόση να 60-80mcg αν οι πλευρικές συγκρούσεις κατά κανόνα δεν είναι επίσης αφόρητη. Οι έμπειροι πελάτες θα τη δόση οπουδήποτε από 100-140mcg κάθε μέρα. Όταν πρόκειται για τις γυναίκες άτομα, 10mcg είναι συνήθως πρότεινε αρχική δόση, ενώ πολλές κυρίες θα αυξηθεί σίγουρα να 40-60mcg ημέρα με την ημέρα με την συνάντηση.

Επισκεφτείτε αυτό το site για να πάρει κλενβουτερόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Η ζωή κλενβουτερόλη Μισό

ημίσειας ζωής κλενβουτερόλη, ή να την ποσότητα του χρόνου που θεωρεί ότι η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου να πέσει στο πενήντα τοις εκατό της αξίας έναρξή του, είναι περίπου 26 ώρες. Η κλενβουτερόλη είναι αισθητή στο αίμα για 2 ημέρες, αφού ληφθούν (15). Και τα δύο αυτά σημεία είναι πολύ σημαντικό να bodybuilders θεωρώντας ότι βασίζουν δοσολογία κανονικότητας σε ένα μεγάλο μέρος ενός φαρμάκου εξακολουθεί να είναι ενεργητικός στην οδό τους. Το κλειδί είναι να κρατήσει μια σταθερή ροή των CLEN τρέχει στο σώμα για να εμπειρία ενίσχυσε καύση λίπους αποτελέσματα.

Κύκλος κλενβουτερόλη

Όταν τρέχει ένα κύκλο κλενβουτερόλη, μια κανονική παραπομπή είναι να ληφθεί αυτό το φάρμακο για δύο εβδομάδες, πρέπει να στηριχθεί από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Ο παράγοντας γιατί είναι, ως αποτέλεσμα της κλενβουτερόλη κορεσμού βήτα-2 υποδοχείς, το φάρμακο χάνει τα οφέλη της καύσης του λίπους στο χρόνο. Λαμβάνοντας ένα διάλειμμα επιτρέπει αυτοί οι υποδοχείς για την αφαίρεση, καθώς μεταφέρουν περισσότερο λεπτομερής ώστε να “καθαρό” κατάσταση προ-φάρμακο τους. Έτσι, ένα τυπικό CLEN κύκλος βλέπει bodybuilders χρησιμοποιούν ένα 2-εβδομάδα-για, το στυλ 2 εβδομάδων-off για 6-10 εβδομάδες. Που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα πρότυπο παράδειγμα κλενβουτερόλη σε αυτό το ύφος, όπου ο πελάτης εκλεπτύνει στο τέλος να μειώσει σοκ μετά τον κύκλο του σώματός τους: