Clenbuterol Viktminskning Resultat Bodybuilding

Clenbuterol har kommit att bli en mycket vanlig medicin i muskelbyggande området, tack vare sin förmåga att orsaka viktminskning samtidigt muskelvävnad massa. En 2014 forskning som utförs på clenbuterol förgiftning slutsatsen att muskelbyggande är den mest citerade användning av läkemedlet bland dem sjukhus med allvarliga clen biverkningar (13). Men oavsett om de risker och negativa effekter i samband med detta läkemedel, fortfarande håller den populär bland kroppsbyggare.

Med hänsyn till avsaknaden av legit clenbuterol studier utförda på människor, förblir bodybuilding världen bland den ideala (men inte alltid kvalificerad) resurser för information om ämnet. Online-forum, såsom en här på Official Site, brukar kallas för dem som söker information om hur man på rätt sätt kan använda detta läkemedel för viktminskning.

Gå hit för att köpa Clenbuterol från officiella hemsida

I många fall, till kroppsbyggare mönster flera andra mediciner som Cytomel (T3) med clenbuterol öka fettförbränningen effekter. Dessa kallas ofta “skära” cykler, och även de ibland köra innan en tävling för att främja en mager, vaskulär scen utseende. Bodybuilders också lägga clenbuterol i anabola steroider cykler för att hålla nere vikten samtidigt som man försöker höja muskelmassa / styrka. Detta är ytterligare ett område där lite vetenskaplig forskning har faktiskt gjorts på människor. Ändå avslöjade en 2010 forskningsstudie utförd på förlamade möss som clenbuterol och testosteronpropionat utnyttjas tillsammans är mer effektiva på att minimera muskelvävnad atrofi jämfört med enbart testosteron (14).

Skickliga bodybuilders dessutom använda hjälputrustning under en clenbuterol mönster för att minska nyligen talat om negativa effekter. Magnesium, kalium och / eller taurin ofta utnyttjas för på-cykel assistans för att undvika smärtsamma muskelkramper. Det föreslås också att clen användare dricka ännu mer vatten än vanligt att bekämpa alltför mycket svettning som skulle kunna äga rum på en clen mönster.

Klicka på länken för att köpa Clenbuterol från huvud webbplats

Majoriteten av idéer om olika sätt att använda sig av clenbuterol för viktminskning kommer med anekdotiska bevis från kroppsbyggare som faktiskt har använt drogen. Så, referera strängar från EliteFitness forum, låt oss undersöka några olika beståndsdelar av mänskligt clenbuterol användning, bestående av dosering, en provmönster, post-cykel behandling, förväntade resultat och vanligaste typerna av detta läkemedel.

Clenbuterol Dosering

Dosering beror främst på en användares clenbuterol möte, kön samt hur väl deras kropp tål läkemedlet. En ofta rekommenderade start clen dos för manliga nybörjare är 20mcg per dag. Och även, som diskuteras i denna diskussion forumtråd, manlig kan öka sin dagliga dos att 60-80mcg om sidokollisioner är normalt inte också outhärdlig. Erfarna kunder kommer dosera allt från 100-140mcg varje dag. När det gäller kvinnor individer, är 10mcg ett vanligt föreslog startdos, medan massor av damer kommer säkert att stiga till 40-60mcg dag till dag med mötet.

Besök denna webbplats för att få Clenbuterol från officiella hemsida

Clenbuterol Half Life

Clenbuterol är halveringstid, eller mängden tid det anser läkemedlets effekt på sjunkit till femtio procent av dess startvärde är cirka 26 timmar. Clenbuterol är märkbar i blodet under 2 dagar efter att ha tagits (15). Båda dessa punkter är mycket viktigt att kroppsbyggare med tanke på att de grunda doseringsregelbundenhet på en stor del av en medicin är fortfarande energisk i sin tarmkanalen. Nyckeln är att hålla en stabil ström av Clen körs i kroppen att uppleva ökade fettförbränningen effekter.

clenbuterol Cycle

När du kör en clenbuterol cykel, är en normal remiss för att ta detta läkemedel för två veckor, följs av en två veckors paus. Faktorn varför är, som ett resultat av clenbuterol mättar beta-2-receptorer, förlorar läkemedlet dess fettförbrännande fördelar i tid. Tar en paus gör att dessa receptorer för att ta bort samt flytta närmare till deras “snyggt” pre-drug tillstånd. Så en typisk clen cykel ser kroppsbyggare utnyttjar en två-veckors-on, 2-veckors-off stil under 6-10 veckor. Nedan kan du se ett exempel clenbuterol mönster i denna stil, där kunden smalnar i slutet för att minska deras kroppens post-cykel chock: