Clenbuterol Vægttab Resultater Bodybuilding

Clenbuterol er kommet til at være en meget almindelig medicin i muskeltræning kvarter, mange tak til dets evne til at forårsage vægttab og samtidig bevare muskelvæv masse. En 2014 forskning udført på clenbuterol forgiftning konkluderet, at muskeltræning er den mest citerede brug af medicin blandt dem indlagt med alvorlige clen bivirkninger (13). Men uanset de risici og negative virkninger relateret til dette stof, er det stadig forbliver populære blandt bodybuildere.

Under hensyntagen til fraværet af legit clenbuterol undersøgelser udført på mennesker, bodybuilding verden er fortsat blandt de ideelle (dog ikke konsekvent kvalificeret) ressourcer til information om emnet. Online fora, som den lige her på Official Site, der normalt omtales for dem, der søger oplysninger om, hvordan du kan ordentligt bruge dette lægemiddel til vægttab.

Klik her for at købe Clenbuterol fra officielle hjemmeside

I mange tilfælde, at bodybuildere mønster forskellige andre medicin som Cytomel (T3) med clenbuterol forbedre fedt-brænding virkninger. Disse kaldes normalt “skære” cykler, og også de undertiden køre før en konkurrence for at fremme en mager, vaskulær scenen udseende. Bodybuildere også tilføje clenbuterol i anabolske steroid cyklusser for at holde deres vægt nede, mens du forsøger at hæve muskelmasse / styrke. Dette er en ekstra område, hvor lidt videnskabelig forskning rent faktisk er blevet udført på mennesker. Alligevel en 2010 forskningsundersøgelse udført på paraplegic mus beskrevet, at clenbuterol og testosteron propionat anvendes sammen er mere effektive til at minimere muskelvæv atrofi sammenlignet med testosteron alene (14).

Dygtige bodybuildere derudover bruger tilbehør gennem en clenbuterol mønster for at reducere den nyligt talt om negative virkninger. Magnesium, kalium og / eller taurin ofte anvendes til on-cyklus bistand for at undgå smertefulde muskelkramper. Det er også foreslået, at len ​​brugere drikker endnu mere vand end typiske at bekæmpe den alt for meget sved, der kunne finde sted på en clen mønster.

Klik på dette link for at købe Clenbuterol fra vigtigste websted

Hovedparten af ​​ideer om, hvordan at gøre brug af clenbuterol til vægttab kommer med anekdotiske beviser fra bodybuildere, der rent faktisk har brugt stoffet. Så refererer strygere fra EliteFitness fora, lad os undersøge nogle forskellige elementer af menneskelig clenbuterol brug, bestående af dosering, en prøve mønster, post-cyklus terapi, forventede resultater og fælles former for dette stof.

Clenbuterol Dosering

Dosering er primært afhængig af en brugers clenbuterol møde, sex, samt hvor godt deres krop holder lægemidlet. En ofte anbefalede initiale clen dosering for mandlige newbies er 20mcg per dag. Og også, som omtalt i denne diskussion forum tråd, hanner kan øge deres daglige dosis for at 60-80mcg hvis side virkninger typisk ikke også uudholdelig. Erfarne kunder vil dosere overalt fra 100-140mcg hver dag. Når det kommer til kvindelige individer, 10mcg er et almindeligt foreslog startdosis, mens masser af damer helt sikkert vil stige til 40-60mcg dag-til-dag med møder.

Besøg dette websted for at få Clenbuterol fra officielle hjemmeside

Clenbuterol Half Life

Clenbuterol er halveringstid, eller mængden af ​​tid, det anser lægemidlets virkning på faldet til halvtreds procent af sin startværdi, er omkring 26 timer. Clenbuterol er mærkbar i blodet for 2 dage efter at være blevet taget (15). Begge disse punkter er meget vigtigt at bodybuildere overvejer at de baserer dosering regelmæssighed på meget af en medicin er stadig energisk i deres tarmkanalen. Det centrale er at holde en stabil strøm af len kører i kroppen til erfaring boostet fedt-brænding effekter.

Clenbuterol Cycle

Når du kører en clenbuterol cyklus, en normal henvisning er at tage dette lægemiddel i to uger, overholdes af en to-ugers pause. Faktoren hvorfor er, som følge af clenbuterol mættende beta-2-receptorer, medicinen mister sine fedt-brænding fordele i tide. Tager en pause tillader disse receptorer til at fjerne samt flytte mere detaljeret til deres “rydde” pre-drug tilstand. Så en typisk clen cyklus ser bodybuildere anvender en 2-ugers-on, 2-ugers-off stil i 6-10 uger. Nedenfor kan du se et eksempel clenbuterol mønster i denne stil, hvor kunden spidser i slutningen at sænke deres krops post-cyklus chok: