Clenbuterol Fogyás Eredmények Testépítés

Clenbuterol azért jött, hogy egy nagyon gyakori gyógyszert az izomépítés környéken sok köszönet, hogy képes okozhat fogyás megőrizve izomszövettel tömeg. Egy 2014 végzett kutatások clenbuterol mérgezés következtetésre jutott, hogy az izom épület a legtöbbet idézett használata a gyógyszeres körében kórházba súlyos clen káros hatások (13). De függetlenül a kockázatok és negatív hatások ehhez a kábítószerhez kapcsolódó, még mindig marad körében népszerű a testépítők.

Figyelembe véve a hiánya legális clenbuterol végzett vizsgálatokban az emberekre, a testépítés világában mindig az egyik ideális (bár nem következetesen minősített) források információ a témában. Online fórumok, mint például az egyik itt a hivatalos oldal, általában a továbbiakban azok számára, akik részleteket arról, hogyan lehet helyesen használni ezt a gyógyszert a fogyás.

Menj ide Vásárlás Clenbuterol hivatalos honlapja

Számos esetben, testépítők minta egyéb gyógyszerek, mint Cytomel (T3) clenbuterol, hogy fokozza a zsírégető hatását. Ezek általában az úgynevezett “vágás” ciklust, és néha futni a verseny előtt, hogy támogassák a sovány, érrendszeri színpadra megjelenést. Testépítők is hozzá clenbuterol az anabolikus szteroidok ciklust tartani a súlyt le, miközben megpróbálta növelni az izom tömeg / szilárdság. Ez egy további terület, ahol kevés a tudományos kutatás ténylegesen végzett emberekre. Mindazonáltal a 2010 kutatási tanulmány végre béna egereken leírták, hogy a clenbuterol és a tesztoszteron propionát hasznosított együtt hatékonyabbak minimalizálását izomszövetet sorvadás képest tesztoszteron önmagában (14).

Jártas testépítők emellett használja segédanyagokra egész clenbuterol minta, hogy csökkentsék a közelmúltban beszélt negatív hatásokat. Magnézium, kálium és / vagy taurin gyakran használható on-ciklus támogatás, hogy elkerüljék fájdalmas izomgörcsök. Ez is azt javasolta, hogy a felhasználók clen inni még több vizet, mint a hagyományos leküzdésére túl sok izzadás, ami történhet egy clen mintát.

Kattints erre a linkre Vásárlás Clenbuterol származó fő internetes oldal

A legtöbb ötletet, hogy miként vehetik clenbuterol súlycsökkentő jön anekdotikus bizonyítékok testépítők, akik ténylegesen használják a kábítószert. Tehát, hivatkozva húrok a EliteFitness fórumok, vizsgáljunk meg néhány különböző elemei emberi clenbuterol használata, amely a dózis, a minta minta, a ciklus utáni terápia, a várható eredményeket és a közös féle ezt a gyógyszert.

Clenbuterol adagolás

Adagoló elsősorban függ a felhasználó clenbuterol találkozás, szex, valamint milyen jól bírja a testüket a drog. Egy gyakran ajánlott kezdő adag clen férfi kezdőknek a 20mcg naponta. És azt is, amint azt a jelen vita fórum téma, a hímek fokozhatja a mindennapi dózist 60-80mcg ha a mellékhatások hatások általában nem is elviselhetetlen. Tapasztalt ügyfelek adag bárhol 100-140mcg minden nap. Amikor a nők egyének, 10mcg egy általánosan javasolta kezdő adag, míg sok hölgyek minden bizonnyal emelkedni 40-60mcg napról-napra a találkozás.

Látogassa meg ezt a site-hoz kap Clenbuterol hivatalos honlapja

Clenbuterol Half Life

Clenbuterol fél életét, vagy az idő mennyisége tartja a gyógyszer hatékonyságát, hogy csökkent az ötven százaléka a kezdeti érték, körülbelül 26 óra. Clenbuterol észrevehető a vér után 2 napig veszik (15). Mindkét pont nagyon fontos, hogy a testépítők tekintve, hogy ezek alapozzák adagolás szabályszerűséget sok a gyógyszer még mindig energikus saját traktusban. A legfontosabb az, hogy egy stabil patak clen fut a szervezet tapasztalata növelte zsírégető hatása.

Clenbuterol ciklus

Amikor fut a clenbuterol ciklus normális áttétel is, hogy ez a gyógyszer két hétig, csatlakozott egy két hetes szünet. Az a tényező, hogy miért van, ennek eredményeként a clenbuterol telítő béta-2 receptor, a gyógyszer elveszti zsírégető előnyöket az időben. Kis szünetet tartva lehetővé teszi ezen receptorok eltávolítására, valamint áthelyezik részletesebb, hogy a “rendes” pre-drug állapotban. Tehát egy tipikus clen ciklus lát testépítők hasznosítani egy 2 hetes-on, 2-hét off stílusban 6-10 hétig. Az alább felsorolt ​​látható egy példa clenbuterol minta ebben a stílusban, ahol az ügyfél keskenyedik a végén, hogy csökkentse a test ciklus utáni sokk: