Кленбутерол Отслабване Резултати Културизъм

Кленбутерол е дошъл да бъде много чести медикаменти в квартала на изграждане на мускулите, много благодаря на способността му да доведе до загуба на тегло при запазване на мускулната тъкан маса. A 2014 изследвания, провеждани на кленбутерол отравяне заключи, че изграждането на мускулите е най-цитирано употребата на медикамента сред хоспитализираните с тежки Clen неблагоприятни последици (13). Но независимо от рисковете и негативните ефекти, свързани с това лекарство, то все още остава популярен сред културисти.

Като се има предвид липсата на легитимни изследвания кленбутерол, извършени върху човешки същества, света на бодибилдинга остава сред най-идеал (макар и не постоянно квалифициран) ресурси за информация по този въпрос. Онлайн форуми, като например този, точно тук, в Официален сайт, обикновено са посочени за тези, които търсят информация за това как можете да правилно да използвате това лекарство за отслабване.

Отидете тук, за да купи Кленбутерол от официалния уеб сайт

В много случаи, културисти модел различни други медикаменти като Cytomel (Т3) с кленбутерол за засилване на изгаряне на мазнини въздействия. Те обикновено се наричат ​​”рязане” цикли, а също така те са понякога тече преди състезание, за да се насърчи по-постно, съдова сцената външен вид. Културистите също добави кленбутерол в анаболен стероид цикли, за да се запази теглото си надолу, докато се опитва да повиши мускулната маса / сила. Това е допълнителна площ, където малко научни изследвания действително е било направено върху хората. Независимо от това, 2010 изследване, проведено от параплегия мишки разкрито, че кленбутерол и тестостерон пропионат използва заедно са по-ефективни при минимизиране на мускулна атрофия на тъканите в сравнение със самостоятелното тестостерон (14).

Опитен културисти допълнително използват спомагателни устройства в целия модел кленбутерол да намали наскоро говорихме за негативни ефекти. Магнезий, калий и / или таурин често се използва за подпомагане на цикъла, за да се избегнат болезнени мускулни спазми. Това е също така предполага, че Clen потребители пият още повече вода, отколкото типичен за борба с прекалено много изпотяване, което може да се осъществи на Clen модел.

Щракнете върху тази връзка, за да се купи Кленбутерол от главната интернет страница

По-голямата част от идеите на начини да се възползват от кленбутерол за отслабване идват с анекдотични доказателства от тялото строители, които всъщност са използвали лекарството. Така че, като се позовават струни от форумите EliteFitness, нека да разгледаме някои различни елементи от употреба човешки кленбутерол, състояща се от дозировката, модел проба, терапия след цикъл, очакваните резултати и общи видове този наркотик.

Кленбутерол Дозировка

Дозирането е главно на издръжка на кленбутерол среща на потребителя, пол, както и колко добре тялото си трае лекарството. Един често препоръчваната начална Clen дозиране за мъжки новаците е 20 mcg на ден. И също така, както се дискутира в този дискусионен форум нишка, мъжете могат да увеличат своята ежедневна дозировка да 60-80mcg ако страничните въздействия обикновено не са непоносими. Опитните потребители ще дозата навсякъде от 100-140mcg всеки ден. Когато става въпрос за женски индивиди, 10mcg е често предложи начална доза, докато много дами със сигурност ще се повишат до 40-60mcg ден за ден с среща.

Посетете този сайт, за да получите Кленбутерол от официалния уеб сайт

Кленбутерол Half Life

полуживот Кленбутерол е, или количеството на време тя счита ефективността на лекарството, за да се понижи до петдесет процента от нейното начало стойност, е около 26 часа. Кленбутерол е забележим в кръвта в продължение на 2 дни, след като е взето (15). И двете от тези точки са много съществено значение за културисти предвид, че те се базира на дозата редовността на голяма част от едно лекарство е енергичния им тракт. Ключът е да се запази стабилен поток от Clen, работещи в тялото на опит подсилен изгаряне на мазнини ефекти.

Кленбутерол цикъл

При провеждане на кленбутерол цикъл, нормално сезиране е да се вземе това лекарство в продължение на две седмици, спазвани от почивка от две седмици. Факторът защо, в резултат на кленбутерол насищане бета-2 рецептори, лекарството губи изгаряне на мазнини ползи във времето. Като почивка позволява тези рецептори за отстраняване, както и да се преместят на по-подробни, за да им “спретнат” предварително наркотици състояние. Така че един типичен Clen цикъл вижда културисти използват 2-седмичен-нататък, стил 2-седмичен излитане за 6-10 седмици. Изброените по-долу можете да видите модел за пример кленбутерол в този стил, където клиентът се стеснява в края, за да се намали шок след цикъл на телата им: